Одвијање саобраћаја са Аеродрома Бањалука у складу са епидемиолошком ситуацијом

Срна
Одвијање саобраћаја са Аеродрома Бањалука у складу са епидемиолошком ситуацијом

БАЊАЛУКА - Са Аеродрома Бањалука тренутно саобраћа редовна линија Београд-Бањалука-Београд авио-компаније "Ер Србија", а из предузећа "Аеродроми Републике Српске" рекли су Срни да ће предузети све активности на даљем успостављању нормалног одвијања саобраћаја у складу са развојем епидемиолошке ситуације и препорукама надлежних институција.

Линија Београд-Бањалука-Београд саобраћа три пута седмично - сриједом, петком и недјељом, а "Ер Србија" најављује од 28. јула и четврту линију - уторком.

"Надамо се и скором наставку саобраћаја авио-компаније жРајанерж која је у току 2019. године обавила укупно 784 лета и превезла 122.520 путника", навели су из предузећа "Аеродроми Републике Српске".

Са бањалучког Аеродрома организовани су и чартер летови за Анталију агенције "Контики травел" из Београда.

Из предузећа "Аеродроми Републике Српске" наглашавају да се придржавају свих захтјева надлежних институција с циљем спријечавања ширења заразе вирусом корона, те подсјећају да су насталу ситуацију искористили за завршетак радова на проширењу аеродромске зграде и на изградњи "карго" објекта да би се повећао промет роба.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана