Одржана прва сједница Градског одбора СП Бањалука

Г.С.
Одржана прва сједница Градског одбора СП Бањалука

БАЊАЛУКА - Синоћ је у Бањалуци одржана Прва сједница Градског одбора Социјалистичке партије Бања Лука.

На састанку се разговарало о кадровским питањима и припреми партије у највећем граду Српске за локалне изборе.

На сједници је изабран нови Извршни одбор Градског одбора СП БЛ у сљедећем саставу: Велибор Станић, Зденка Гојковић, Драган Бањац, Никола Вукчевић, Славица Миликић, Петар Јокановић, Јелена Куртиновић, Раденко Комљеновић, Зоран Протић, Борис Дмитрашиновић и Давор Стрика.

Одлуком ГО остављен је простор за накнадно кооптирање нових чланова у ИО ГО у будућем периоду.

На састанку је констатовано да социјалисти Бањалуке спремно дочекују локалне изборе на којима су сигурни да ће остварити најбољи резултат до сада о чему свједочи велика заинтересованост чланова Одбора за кандидовање на изборима.

Предсједник ГО СП БЛ Велибор Станић том приликом је рекао да велики број младих и образованих људи жели да се прикључи раду партије, али и да буду кандидати на изборима, што охрабрује и радује све искрене социјалисте.

Сједници ГО су присуствовали и предсједник Социјалистичке партије Петар Ђокић и главни координатор за рад свих градских и општинских одбора СП Предраг Тешић.

Предсједник Ђокић је истакао да социјалисти Бањалуке настављају са добрим радом који их је красио све ове године, те да је одушевљен количином ентузијазма међу члановима партије у Бањалуци.

„Желим овом приликом да вам пожелим много успјеха у предстојећим активностима и срећу у раду. Спој младости и искуства у овој просторији, али и у вашем и нашем ГО у Бањој Луци гарант је наше побједе. Само напријед, до побједе", поручио је Ђокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана