Одаберите ZTE телефон и осигурајте учешће у најновијој m:tel наградној игри: ZTE ти доноси нову Мазду!

ГС
ZTE ти доноси нову Мазду!
Foto: m:tel | ZTE ти доноси нову Мазду!

Одаберите ZTE телефон и осигурајте учешће у најновијој m:tel наградној игри: ZTE ти доноси нову Мазду!

Требате нови телефон? Одаберите ZTE у m:tel понуди и поред новог телефона можете да освојите аутомобил Мазда 2 или друге вриједне награде попут новог Philips 50'' телевизора, GoPro Hero 9 камере, Play Station-а или Sony бежичних звучника.

ZTE телефони су чест избор m:tel корисника, а поред својих одличних техничких карактеристика, сада вам аутоматски пружају могућност учешћа у наградној игри која траје до 21. новембра 2021. године, као и могућност да искористите топ понуду која вам омогућава куповину уређаја на рате уз попуст на цијену мјесечне претплате. Како бисмо вам олакшали избор, представићемо вам два атрактивна модела овог бренда.

ZTE Blade А31 посједује 5,45 инчни HD екран који ће вам у сваком тренутку без обзира да ли гледате филм, играте игрицу или сурфујете, омогућити посебан угођај, а минималистички дизајн и компактно кућиште са заобљеним ивицама пристајаће у свакој руци. 

Интерна меморија од 32 GB биће вам довољна да похраните све ваше фотографије, видео садржаје, апликације и игрице, без размишљања шта да бришете, а шта да задржите. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Батерија од 3000 mAh опремљена са интелигентним системом штедње, детектоваће и ограничити непотребно коришћење и омогућити дуготрајну употребу. Камера од 8 MP омогућиће вам да забиљежите драгоцјене тренутке било гдје и  било кад.

Добро опремљен, ZTE Blade А7 2020 је намијењен млађим корисницима као почетни телефон или свима који желе функционалан уређај за свакодневну употребу по веома повољној цијени.

ZTE Blade А7 је елегантан уређај лијепог изгледа, са позадином од пластике која се пресијава и на којој не остају трагови. Овај телефон је лаган и погодан за држање у једној руци иако има велики LCD екран од 6,1 инча који омогућава пријатан преглед и рад.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У односу на претходну верзију, ZTE Blade А7 2020, нуди доста тога више. Трострука главна камера обезбиједиће вам одличне снимке, а батерија од 4.000 mAh дуготрајну употребу без пуњења. Овај модел долази и са бољим процесором и више меморије, што ће обезбиједити поуздан рад и довољно простора за музику, слике и видео садржај.

ZTE телефоне потражите на www.mtel.ba  и спојите их са Preplata + тарифама које вам доносе неограничену комуникацију и најбоље бонусе. 

И наравно, срећно у наградном извлачењу које ће се одржати 22. новембра 2021. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана