Од понедјељка настава у школским клупама, осим у Требињу и на Сокоцу

Срна
Од понедјељка настава у школским клупама, осим у Требињу и на Сокоцу

БАЊАЛУКА - У свим основним и средњим школама у Републици Српској, осим у Требињу и на Сокоцу, настава у другом полугодишту почеће у понедјељак, 24. јануара, у школским клупама и у складу са важећим препорукама и упутствима Института за јавно здравство Републике Српске, подаци су које је ресорно министарство до данас добило од школа.

Министарство просвјете и културе Републике Српске дало је сагласност за организовање наставе на даљину основним и средњим школама на подручју Требиња у периоду од 24. до 28. јануара, те школама на подручју општине Соколац од 24. јануара до 6. фебруара.

Обустављање наставе у школама у том периоду и прелазак на одвијање наставе на даљину предложили су штабови за ванредне ситуације Требиња и Сокоца због неповољне епидемиолошке ситуације на тим подручијима, саопштено је из Министарства.

Основне и средње школе са подручја Требиње и са Сокоца организоваће наставу на даљину примјеном различитих средстава електронске комуникације, те обавијестити родитеље и ученике о организацији рада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана