Нови логотип, ћирилица и богата програмска шема АТВ – аутентично, тврдоглаво, вјерно

АТВ
Нови логотип, ћирилица и богата програмска шема АТВ – аутентично, тврдоглаво, вјерно

Нову сезону АТВ почиње враћањем на ћирилично писмо, новим логотипом и визуелним идентитетом, али и богатом програмском шемом, којим ће гледаоцима јасно показати правац којим АТВ, упркос свим препрекама и опструкцијама, сигурно и успјешно корача.

 

Повратак на ћирилично писмо, једногласном одлуком менаџмента и уређивачког колегијума телевизије, јасно показује и њен став – љубав, поштовање и очување националног индентитета, његовање писма које се већ деценијама бори са заборављањем, те снажан осврт на традицију, и све оне вриједности које су биле, а и остале, истинске вриједности АТВ-а: човјек, породица и отаџбина.

'Нови идентитет и избор нашег писма велики је корак за нашу медијску кућу и то није само промјена естетске и техничке природе, него и наша жеља да се позиционирамо као медиј, који својим садржајима и радом, показује и његује вриједности породичне телевизије, са изразитим националним идентитетом. Нови логотип – модернизовано ћирилично слово А уз више стилизованих силуета Републике Српске које чине фокус камере, шаље снажну поруку. Посебно смо поносни на пркос, инат и додатни напор који смо уложили након и даље никад објашњених, срамних америчких санкција које су нас додатно ојачале, и то због публике због које и постојимо. Очекује нас и нови студио и идентитет наших 'Вијести', као и освјежен студио и нови идентитет нашег сјајног поподневног магазина 'Центар дана'. Већ од 9. октобра шаролику програмску шему почињемо 'Јутарњим програмом' и повратком препознатљивих формата из наше 'ТВ кухиње'. Показаћемо да је АТВ не само јака породична телевизија, него и да својој вјерној публици итекако може да понуди још много тога и остане управо оно што јесте – аутентична, тврдоглава и вјерна', каже Дејан Ступар, директор маркетинга и продаје АТВ.

Од 9. октобра, гледаоце очекују и бројни други новитети – нови формати и нова ТВ лица. Изазован пут промјена подразумијевао је мјесеце планирања и стратегије, техничко – технолошка и продукцијска улагања, те улагања у запослене и њихове услове рада. У још једном су, запослени на АТВ, једногласни – публици су, како кажу, дали до знања да због њих постоје и трају, те да ће новитетима тренд раста само додатно оснажити, уз исту мисију: остати вјерни себи и публици.

АТВ-овци још једном поручују: добре ствари не треба мијењати, па зато - не мијењајте канал. На АТВ вас очекује много новог и понешто 'старог', јер су ипак поједина враћања на 'старо' итекако велики корак напријед – смјело, другачије и непоколебљиво. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана