Нова епизода омиљеног породичног квиза “Погоди ми године”

ГС
Нова епизода омиљеног породичног квиза “Погоди ми године”

УНА телевизија сваког петка од 21 час доноси узбудљиви квиз који је остварио огроман успјех у свијету и освојио милионе гледалаца - “Погоди ми године”.

Популарни глумац Андрија Кузмановић водитељ је овог несвакидашњег квиза у којем такмичари имају необичан изазов – да прецизно погоде године шесторо потпуних странаца.

У том изазову очекује их вриједна награда у износу од чак 50.000 евра коју ће освојити уколико њихово око, способност процјене и интуција буду на највишем могућем нивоу.  

 Овај изазов може на први поглед дјеловати лако али у пракси уопште није тако. Изглед често вара, а уз процват естетске хирургије, готово је немогуће “из прве” дати праву процјену нечијег годишта.  

Правила су врло једноставна. Два такмичара који су у пријатељском или породичном односу пролазе кроз шест рунди у којима треба да погоде старосно доба шесторо људи, за њих потпуних странаца које никада раније нису видјели. У погађању година доступно им је пет врста помоћи, попут наслова познатих филмова или музичких нумера обљављених у години рођења “странца”. Такмичарски пар увијек има на уму да их сваки погрешан одговор кошта и обара укупну суму.  

 Не пропустите фантастичну забаву уз квиз “Погоди ми године” сваког петка од 21 сат само на УНА телевизији. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана