Нестала старица у Бијељини, полиција моли грађане за помоћ

Srna
Нестала старица у Бијељини, полиција моли грађане за помоћ

БИЈЕЉИНА - Полицијске управе Бијељина позива грађане да помогну у проналаску Росе Бајер (81) која се 19. маја удаљила од куће.

Полицијска управа Бијељина позива грађане да, уколико примјете особу са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања, информације пријаве лично најближој полицијској станици или на бесплатан број телефона ''122''. 

Како се наводи у саопштењу, нестала је живјела сама у мјесту Трњаци град Бијељина.   Полицијској управи Бијељина, 22. маја 2020. године око 8 часова, пријављен је нестанак Росе Бајер, која се 19. маја 2020. године удаљила од куће. 

Према изјави пријавитеља ради се о особи са смањеном могућношћу говора, особа је висине око 150 цм, просједе косе-разбарушене, ситније грађе, нема све зубе-протеза, покретна и слабог вида. Претпоставља се да је на себи имала дугу сукњу и блузу са непознатим детаљима. 

Након запримања пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, у складу са Упутством о потражној дјелатности, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би се лице што прије пронашло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана