Нестабилно уз кишу, грмљавину, али и сунчане интервале

Srna
Нестабилно уз кишу, грмљавину, али и сунчане интервале

БАЊАЛУКА - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити нестабилно и промјенљиво вријеме уз кишу, пљускове и грмљавину мјестимично, али и повремене сунчане интервале, те највишу дневну температуру до 25 степени Целзијусових.

Јутро умјерено облачно, у јужним предјелима претежно ведро и сунчано, а до поднева пораст нестабилности уз слабу кишу или пљускове мјестимично у већини крајева, осим на југу.

Током дана биће нестабилно и промјенљиво, уз кишу, пљускове и грмљавину мјестимично, и повремене сунчане интервале, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Касније послије подне смањење облачности уз више сунчаног времена, више у јужним предјелима.

Дуваће слаб до умјерен западни и сјеверозападни вјетар, у вечерњим часовима у скретању на југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха од 15 до 20, на сјеверу и југу до 25, на планинама од 13 степени Целзијусових.

Температура јутрос у 8.00 часова: Бјелашница два степена Целзијусова, Соколац и Чемерно пет, Хан Пијесак и Гацко шест, Калиновик и Сребреница осам, Сарајево, Тузл, Рудо и Фоча девет, Зеница, Зворник, Невесиње и Вишеград 10, Мркоњић Град, Дринић, Добој и Билећа 11, Дрвар, Шипово, Мраковица, Нови Град и Рибник 12, Бијељина 13, Бањалука, Србац и Требиње 14, Приједор и Мостар 15 и Неум 18 степени Целзијусових.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана