Наградни конкурс: "Оно што волим у Шамцу"

Срна
Наградни конкурс: "Оно што волим у Шамцу"

ШАМАЦ - Омладинска организација расписала је наградни конкурс о теми "Оно што волим у Шамцу" за све младе од 15 до 30 година са подручја те општине, који је отворен до 14. јуна, а најбоља фотографија биће изабрана онлајн гласањем и оцјеном жирија.

Предсједник шамачке Омладинске организације Тајана Мијановић истакла је да је њихова жеља да прикупе фотографије које ће представљати најљепше и најинтересантније мотиве општине, те да тако покажу које су то вриједности које млади виде у Шамцу.

"Фотографије могу да буду забиљежене фотоапаратом или телефоном. На њима могу да буду приказане особе, природа, објекти. Аутори три најбоље фотографије добиће новчане награде - 50 КМ, 30 КМ и 20 КМ", навела је Мијановићева.

Она је појаснила да фотографије морају бити ауторске, искључиво у дигиталној форми и потребно их је послати на мејл [email protected], са назнаком "Такмичење за најбољу фотографију".

"Избор најбоље фотографије вршиће се онлајн гласањем посредством нашег профила на Инстаграму и оцјеном жирија, на начин да ће 50 одсто оцјене чинити гласови, а 50 процената оцјене жирија. Гласање ће трајати седам дана послије затварања конкурса, а побједници ће бити проглашени у року пет дана од завршетка гласања", навела је Мијановићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана