Награђен први корисник "m:SAT" телевизије у 2021. години

ГС
Награђен први корисник "m:SAT" телевизије у 2021. години

БАЊАЛУКА - Компанија "m:tel" наградила je првог корисника "m:SAT" услуге у овој години.

- Здравко Радишковић из Станара је препознао све бенефите које доноси "m:SAT", а управо он је и први корисник ове услуге у 2021. години, те га је компанија "m:tel" одлучила додатно обрадовати и поклонити му ТВ уређај из своје понуде, који ће му сасвим сигурно употпунити уживање уз најбоље телевизијске садржаје које нуди "m:SAT" – саопштила је ова компанија.

Радишковићу је телевизор је уручила портпарол компаније "m:tel" Милица Кондић.

- Много сам захвалан на овом поклону, изненадили сте ме и обрадовали. Услуге "m:telа"  користим дуги низ година, а "m:SAT" неколико седмица и веома сам задовољан - изјавио је Радишковић.

У компанији "m:tel" кажу да су, нудећи најсавременија техничка рјешења и радећи интензивно на томе да сваком кориснику без обзира на локацију, обезбиједи све услуге, путем своје сателитске телевизије  "m:SAT", омогућили телевизију и атрактивне садржаје доступне свима.

- "m:SAT"  је врло брзо постао познат по томе што у домове широм БиХ доноси пријем ТВ и радио програма који се дистрибуира путем сателита на било којој локацији у БиХ. За ову услугу не постоји техничко ограничење за реализацију, а испорука ТВ сигнала није ограничена кабловском мрежом или другим техничким предусловима – напомињу у овој компанији.

Подсјећају да је "m:SAT" сателитска телевизија која је доступна свима у БиХ и доноси више од 150 ТВ канала са најбољим спортским, домаћим, филмским и забавним садржајима на два телевизора истовремено.

Љубитељи спорта уз "m:SAT"  могу да прате све важне спортске догађаје путем Арена Спорт канала који у домове доносе фудбалске утакмице Лиге шампиона, Лиге Европе, Супер лиге Србије, Премијер лиге БиХ, утакмице италијанске Серије А, француску Лигу 1 као и друге важне спортске догађаје, попут рукометних, ватерполо и одбојкашких утакмица, НБА, утакмица АБА лиге, те Формуле 1.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана