На Влашићу све врви од туриста

Милош Васиљевић
На Влашићу све врви од туриста

На Влашићу све врви од домаћих али и страних туристи, а у чарима зиме подједнако на овој планини уживају све генерације. Дуго се чекао снијег, забринути су било подједнако и угоститељи и скијаши, ипак, све је дошло на своје.

Екипа "Гласа Српске" ову суботу, провела је на Влашићу и увјерила се у идеалну висина снијег, идиличан зимски амбијент и свјеж ваздух, што када се све сабере мами посјетиоце да уживају у планинским чарима. Уз све то и данас пада снијег.

Загребчанин Иван Ковач са породицом дошао је овај викенд да ужива на Влашићу. Прича за "Глас" да сваке зиме долазе овдје јер има све што је потребно, а цијену су повољне.

- Стазе су уређене, а природа предивна. Ово нам гарантује један незабораван викенд. Није искључено да ћемо узети и понедјељак слободно, да останемо дан више - казао је Ковач нагласивши да ће и на Јахорину доћи крајем мјесеца.

Бањалучанин Александар Марић слободан викенд искористио је да проведе на Влашићу.

- Цијела породица скија.Добро је да има снијега, прошли викенд смо били на Козари, данас смо овдје, уз то пада снијег, температура је 4-5 степени испод нуле, уживамо - додаје Марић за "Глас".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана