На сајму у Бечу представљене најатрактивније дестинације Српске

Срна
На сајму у Бечу представљене најатрактивније дестинације Српске

БАЊАЛУКА- Туристичка понуда Републике Српске привукла је велику пажњу на Међународном сајму туризма у Бечу, а највећи интерес је био за активан одмор у природи и "сити брејк" дестинације, саопштено је Из Туристичке организације Републике Српске /ТОРС/.

Акценат у промоцији стављен је на активни туризам - рафтинг, бициклизам, планинарење, али и на бање, као и многобројне музичке и културне фестивале који су планиране да се одрже у Српској у предстојећој љетној сезони.

"Циљ промоције на овој сајамској манифестацији био је да нашу понуду представимо туристима из Аустрије, посебно имајући у виду предност директне авио конекције на релацији Бањалука-Беч", навели су из ТОРС-а.

Осим ТОРС-а, на штанду су понуду и програме својих дестинација представиле туристичке организације Бањалуке и Бијељине, те Здравствено-туристички центар Бања "Врућица".

У саопштењу се истиче да најзначајнији сајам туризма у Аустрији окупља око 150.000 посјетилаца и 850 излагача из више од 80 земаља, што потврђују и подаци о овогодишњем броју посјета и присуству излагача.

Подршку организовању и представљању ТОРС-а на сајму, који је одржан од 16. до 19. марта, и ове године је пружило Представништво Републике Српске у Бечу.

Из ТОРС-а су навели да ће, уз подршку Представништва Српске у Бечу, наставити са промотивним активностима на овом тржишту како би и у наредном периоду што квалитетније представили понуду и привукло што већи број гостију из Аустрије.

ТОРС се на Међународном сајму туризма у Бечу представио осми пут.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана