"M:tel"понуде мобилног интернета у ромингу: Путујте и сурфујте безбрижно

ГС
"M:tel"понуде мобилног интернета у ромингу: Путујте и сурфујте безбрижно

БАЊАЛУКА - Из компаније "m:tel" поручују да корисници "m:tel" мобилне телефоније у роминг "Нет тарифним опцијама" од сада по истој цијени могу да уживају у дупло већој количини мобилног интернета.

Ову могућност имају и постпејд, припејд и пословни корисници.

Корисници у Грчкој могу активирати опцију "НЕТ роминг  T-Mobile " која пружа два гигабајта у трајању од 10 дана по цијени од 10 КМ.

За путовање у Турску ту је тарифна опција "НЕТ Turkcell Турска" која такође доноси два гигабајта мобилног интернета за 10 дана, по цијени од 10 КМ.

Исту количину и цијену мобилног интернета корисници могу добити и за роминг тарифне опције намијењене за Хрватску, Њемачку, Аустрију, Румунију…

-Дупло више нета по истој цијени добијате и у роминг опцијама за путовања у Србију, Црну Гору, Словенију, Шпанију, Португал… - наводе из "m:tel-a".

Из ове компаније истичу да се све опције активирају једноставно путем сајта www.mtel.ba, сервиса Мој мени /*100#/ или још једноставније, путем „m:go“ мобилне апликације.

-Путујте сигурно и опуштено уз сасвим довољну количину мобилног интернета гдје год да отпутујете - поручују из „m:tel-а".

Више информација може се добити позивом на број 0800/50-000 за кориснике на претплати, односно позивом на број 066/10-10-10 за кориснике допуна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана