Мркоњић Град: Уручене награде побједницима фото-конкурса

Срна
Мркоњић Град: Уручене награде побједницима фото-конкурса

МРКОЊИЋ ГРАД - Начелник општине Мркоњић Град Драган Вођевић уручио је данас награде побједницима конкурса за избор најљепше фотографије за разгледницу Мркоњић Града, који је објавио локални Културно-спортски центар “Петар Кочић”.

На фото-конкурсу је учествовало 26 аутора са 73 фотографије, а побиједила је фотографија језера Балкана, аутора Данијела Копуза који је добио новчану награду од 300 КМ.

 Друго мјесто и награду од 200 КМ освојила је фотографија Маринка Новаковића “Лисина – зимско јутро”, а са 100 КМ је награђена трећепласирана фотографија Николе Чивчије “Еко зона Зеленковац”.

 Специјалну награду публике и 100 КМ добио је Душко Павловић за фотографију “Ковач Ђуро”.

 Начелник Вођевић је рекао да је стручни жири изабрао најљепше фотографије које су данас презентоване и награђенима су уручене награде.

 “Ми ћемо се потрудите да фотографије узмемо у разматрање како бисмо у наредном периоду направили репрезентативну слику која би могла да представља разгледницу нашег града и која би била препознатљива и у регији”, навео је Вођевић.

 Он је захвалио свим овогодишњим учесницима, као и члановим комисије који су учествовали у фото-конкурсу.

 Побједник фото-конкурса Данијел Копуз је рекао да се у слободно вријеме бави фотографисањем и да му је инспирација природа.

 Директор Културно-спортског центра “Петар Кочић” Боро Бошкић је рекао да је овај пројекат веома важан, јер општина Мркоњић Град има туристички потенцијал и треба је промовисати на све могуће начине.

 Организатор фото-конкурса је Културно-спортски центар “Петар Кочић”, а покровитељ општина Мркоњић Град.</див>

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана