Mozzartов племенити листић донио срећу удружењима широм БиХ

Mozzart
Foto: Mozzart

У Mozzartу настављају свакодневно да играју на хуманост. У њиховој чувеној акцији „Хуманитарни тикет у подне” племенити кладиоци у протеклом периоду обрадовали су још шест удружења, па су донације стигле у Дервенту, Сарајево, Приједор, Брчко и Требиње.

Требињце су обрадовала два добитка. За Удружење за помоћ и подршку дјеци и лицима са потешкоћама у развоју “Сунце нам је заједничко” типовао је Раде Радивојевић истакнути композитор. Освојени износ кошаркаш Меге, Лука Церовина усмјерио је Удружењу обољелих од малигних болести Источне Херцеговине “Вјера, луча, нада”. У оба удружења на југу Српске посвећени са раду са својим члановима, њиховом напретку и оздрављењу, па су ове донације стигле у праве руке.

Добитку су се у Дервенти обрадовале чланице Кола српских сестара „Царица Милица”. Ове племените даме свакодневно су посвећене хуманитарном раду, а недавно су покренуле акцију за помоћ породици Тривић, односно мајци и сину који се боре за здравље. Њиховој хуманој мисији придружила се и компанија Mozzart која је донирала улог, помоћни тренер кошаркаша Цибоне Бариша Красић је типовао, а освојени износ су усмјерили за помоћ у овој акцији.

„Хуманитарни тикет у подне” развеселио је увијек веселу дружину Играонице „Земља чуда” у Сарајеву. Захваљујући племенитом кладиоцу Марку Димитријевићу, секретару ФК Раднички 1923, малишани ће моћи да уживају у игри.

У Mozzartу су мислили на све генерације и популације. Хуманитарни тикет тако је обрадовао и штићенике Дома за лица са инвалидитетом у Приједору у којем су смјештени дјеца, одрасли и пензионери. Ова донација им је добро дошла за свакодневне активности, а Mozzart им је и раније пружао подршку.

Срећу због уручене донације не крију ни чланице Кола српских сестара “Мајка Јевросима” из Брчког. Ове године ће прославити 30. рођендан удружења, па им је поклон из Mozzartа стигао у прави час.

У овим удружењима имају само ријечи хвале за Mozzartов друштвено одговорни рад кроз акцију „Хуманитарни тикет у подне”. Посебно су срећни, кажу, што нису морали да траже помоћ, већ су им донације из Mozzartа дошле као лијепо изненађење.

Регионални лидер у приређивању игара на срећу наставља и у наредном периоду да типује на хуманост јер у тој игри сви побјеђују.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана