Mozzart ујединио Месија и Роналда: И Лео послао потписан дрес за малог Гаврила!

ГС
Foto: Mozzart

Двије највеће фудбалске звијезде данашњице ујединиле су се у борби за Гаврилову побједу!

Послије Кристијана Роналда, и Лионел Меси је послао потписан дрес за хуманитарну лицитацију како би се прикупила средства за лијечење осмомјесечне бебе која болује од спиналне мишићне атрофије.

Компанија Mozzart, у сарадњи са организацијом „Заједно за живот”, одмах је ставила још један вриједан комад опреме на Лимундо и изнијела почетну понуду од више од 16.000 марака за Барсину десетку са посветом „para Gavrilo”.

Mozzart је захваљујући његовом саиграчу из Барселоне Миралему Пјанићу и фудбалским менаџерима из агенције LIAN Sports, Николи Дамјанцу и Фаиију Рамаданију успио да позове Месија да се прикључи акцијама.

Лицитација за Роналдов дрес траје до 11. маја у 13.05, а послије Mozzartove уводне понуде стигле су још три, па је извјесно да ће бити прикупљено још најмање 21.000 КМ.

Гаврилу је потребно још око два милиона марака за најскупљи лијек на свијету, па је у прави час стигао и Месијев дрес.

Да настави низ хуманитарних акција и продужи наду за Гаврилову побједу…

Она је распламсана послије племенитог геста ватрогасца Ђорђа Вукићевића, који је ставио на лицитацију Роналдову капитенску траку, бачену на атлетској стази Маракане после непризнатог гола Португалца на мечу против Србије. Компанија Mozzart купила је тада капитенско обиљежје прве звијезде европског шампиона и уплатила више од 125.000 марака на Гаврилов рачун у фондацији „Буди хуман”.

Главни циљ је био да се пробуди друштвено- одговорна свијест и код других појединаца, фирми, организација, а лицитације су се наставиле – Стефан Митровић је дао своје копачке и дрес са чувеног меча на Маракани, Александар Митровић такође дрес Србије…

Потом је штафета хуманости стигла до самог Роналда, који је послао потписан дрес Јувентуса, а исто је потом учинио и његов највећи ривал Меси! Овој тимској игри за малог Гаврила из недјеље у недјељу се придружују асови великог срца.

У Mozzartu се надају да ће и лицитација Месијевог дреса имати много одјека, а на које још начине можете помоћи Гаврилу прочитајте ОВДЈЕ.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана