Mozzart купио Марашев комбинезон, више од 8.000 КМ иде за лијечење Гаврила

ГС
Mozzart купио Марашев комбинезон, више од 8.000 КМ иде за лијечење Гаврила

Тимска игра за Гаврилову побједу се наставља – Mozzart је узео учешће у хуманитарној лицитацији екипе „Јужног ветра“ и изнио највећу понуду за одјело које је носио Милош Биковић у филму. Комбинезон главног лика Мараша продат је за више од 8.000 марака, а износ ће бити уплаћен за лијечење Гаврила Ђурђевића, који болује од спиналне мишићне атрофије.

https://www.instagram.com/p/CNmil3cp5AS/?igshid=yzc2zobrc95j

Компанија Mozzart најприје је на аукцији преко сајта „Лимундо“ купила Роналдову капитенску траку за 125.000 марака, а цијела Србија се потом дигла на ноге, јер је седмомјесечној беби из Крагујевца потребно нешто мање од пет милиона марака.

-Одмах послије прве лицитације, укључили су се и други спортисти и познате личности. Стефан Митровић, који је спријечио Кристијанов погодатак на Маракани, дао је на лицитацију копачке које је носио те вечери, као и дрес. Затим је и Александар Митровић понудио свој дрес, а сјајну идеју имала је и екипа филма „Јужни ветар“. То је управо био наш циљ, да допремо до што више појединаца, организација,фирми, да заједно прикупимо што више новца. Зато смо поново одлучили да узмемо учешће у једној хуманитарној лицитацији, за великог борца Гаврила – истакли су у компанији Mozzart.

Ватрогасац Ђорђе Вукићевић и Mozzart распламсали су наду да ће бити прикупљено непуних пет милиона марака колико је потребно Гаврилу Ђурђевићу за лијечење спиналне мишићне атрофије. Роналдова капитенска трака, бачена у револту после непризнатог гола на мечу Србија – Португал, завршила је у рукама хероја са Маракане, потом на лицитацији, а онда и код представника компаније Mozzart која је дала највећу понуду на аукцији преко сајта „Лимундо“ – 125.000 марака. Вијест коју су пренијели водећи свјетски медији подигла је на ноге цијелу Србију, па су настављене акције за помоћ дјечаку.

ОВДJЕ можете прочитати на које начине му можете помоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана