Mozzart донирао средства болници и центру за социјални рад у Градишци

ПР
Mozzart донирао средства болници и центру за социјални рад у Градишци

Компанија Mozzart, у склопу свог друштвено одговорног пословања, укључила се и у борбу против вируса корона, кроз подршку здравственим установама широм Републике Српске у вриједности од 100.000 КМ.

Поред новчаних донација, обезбјеђени су и пакети прехрабено-хигијенских артикала за потребе пензионера и социјално угрожених категорија становништва у вриједности од укупно 50.000 КМ.

Након здравствених установа у Бањој Луци и у Приједору, донација у вриједности од 10.000 КМ уручена је  Болници „Градишка”, у чије име донацију је примио директор ове установе, др. Рајко Додик.

„Неизмјерно смо захвални компанији Mozzart на помоћи коју нам је упутила. Ова средства ће одмах бити уложена у куповину неопходне медицинске опреме. У оваквим тренуцима, свака помоћ је добродошла, како нама, тако и другим здравственим установама које се већ данима боре са вирусом”, истакао је Додик.

Компанија Mozzart није заборавила нити пензионере и социјално угрожене грађане на подручју Општине Градишка, па је тако Центру за социјални рад Градишка уручила пакете помоћи у вриједности од 5.000 КМ.

„У овим тешким временима, када је број корисника социјалне помоћи у порасту, оваква донација је врло драгоцјена и даће значајан допринос у заједничкој борби. У то име изражавамо велику захвалност компанији Mozzart, у име наших корисника и у име свих запослених Центра за социјални рад Градишка” изјавио је приликом преузимања пакета намијењених корисницима Центра социјални рад, господин Раде Цомбо, директор Центра.

Осјећамо дужност и потребу да, колико можемо, помогнемо најугроженијима и онима којима је помоћ најпотребнија. Наставићемо свакодневно, кроз различите врсте помоћи, давати свој допринос у борби против вируса Covid-19, поручују из Mozzartа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана