Миловановић: Већина чланица коалиције за опозив градоначелника Бијељине

Срна
Миловановић: Већина чланица коалиције за опозив градоначелника Бијељине

БИЈЕЉИНА - Шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини града Бијељина Мирослав Миловановић изјавио је да је већина чланица Коалиције „Договор за Бијељину” за опозив градоначелника, те да се за неколико дана на сједници Градског одбора СНСД-а очекује одлука о овом питању.

„Евидентно је да се Градска управа жпокренула са мртве тачкеж, те да се десио низ позитивних ствари у Граду, али тек након најаве СНСД-а и Коалиције 'Договор за Бијељину' о могућем захтјеву за опозив градоначелника који се очекује након састанка који би требало да буде одржан ових дана”, рекао је Миловановић.

Према његовим ријечима, чињеница је да је Градска управа покренула нека питања и да је учињено низ позитивних ствари.

„Закључак са састанка који смо имали крајем септембра био је да ће се око 15. октобра доносити одлука о могућем опозиву. Тада је констатовано оно што је било евидентно у том тренутку - од када је градоначелник дошао на ту позицију ништа није урађено у вези са развојним пројектима који су у надлежности Градске управе, да они стоје и помака нема”, рекао је Миловановић.

Он је навео да је Коалиција „Договор за Бијељину” тренутно у завршним преговорима о томе да ли ће се донијети одлука да се иде у опозив или не.

„Наше консултације су буквално на дневном нивоу, очекујемо наредних дана да предсједник Градског одбора СНСД-а Бијељина (Владимир Лазић) закаже сједницу на којој ћемо ми на нивоу бијељинског одбора донијети дефинитивну одлуку. Не знам каква ће она бити”, рекао је Миловановић.

Он је истакао да је веома важно што је порука врха СНСД-а да је ово питање-питање Бијељине, њених грађана, политичких партија које у њој дјелују, те да се они у то неће мијешати, али ће подржати одлуку Градског одбора.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана