Милован Стајић побједник у наградној игри”m:telа” и бренда ZTE

m:tel
Милован Стајић побједник у наградној игри”m:telа” и бренда ZTE

БАЊАЛУКА - Срећни добитник аутомобила “мазда 2” - главне награде у наградној игри компаније “m:tel” - “ZTE ти доноси нову мазду” је Милован Стајић из Билеће.

Директорица продаје и маркетинга компаније “Comtrade Distribution” Ема Делалић у име организатора и портпаролка компаније “m:tel” Милица Кондић јуче су у пословници компаније “m:tel” у Билећи срећном добитнику уручиле кључеве аутомобила.

- Дугогодишњи сам корисник услуга компаније “m:tel”, али никад не бих помислио да ће куповина телефона бити пут до освајања аутомобила. Телефон ZTE сам купио супрузи за 40 година брака, а захваљујући “m:telу” и ZTE наградној игри заједнички смо за овај јубилеј добили нови “мазда 2” аутомобил. Не могу да вјерујем да сам имао толико среће - рекао је Стајић и захвалио компанијама “m:tel” и ZTE на веома вриједној награди.

Наградна игра компаније “m:tel” и бренда ZTE трајала је од 21. септембра до 21. новембра ове године.

Сви “m:tel” постпејд корисници са мјестом пребивалишта на територији Републике Српске, који су се у том периоду одлучили за неки од ZTE телефона из богате “m:tel” понуде, стекли су право да учествују у наградној игри.

Извлачење награда је било организовано 22. новембра уживо у програму РТРС-а, а поред главне награде извучени су и добитници двије “ПлауСтатион 5” конзоле, два “Philips 50” Smart” телевизора, два “Sony” бежична звучника и двије “GoPro Hepo9 Black” камере.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана