Матуранти Угоститељско-трговинско-туристичке школе заблистали на матурској прослави ФОТО

Сара Бојанић
Матуранти су вечерас закорачили у ново поглавље живота
Foto: Велибор Трипић | Матуранти су вечерас закорачили у ново поглавље живота

БАЊАЛУКА - Уз осмијех на лицу, пјесму и весеље матуранти Угоститељско-трговинско-туристичке школе вечерас су се окупили у центру града и уз будно око породице и случајних пролазника, који су увијек ту да их испрате, закорачили у ново поглавље живота, остављајући за собом најљепше успомене из ђачке клупе.

Ученици ове школе су блистали од среће и узбуђења. 

Ученик ове школе Марко Кукић рекао је за “Глас Српске” да је узбуђен због вечерашње прославе. 

“Срећан сам што ћу се окупити вечерас са својим пријатељима на овој свечаној прослави. Сви изгледају прелијепо и сви смо срећни. Са друге стране тешко ми  је што се растајем са пријатељима са којима сам четири године дијелио школску клупу али се надам да ћемо се и послије матуре дружити” рекао је Марко. 

Није крио узбуђење због свега што га као свршеног средњошколца чека у будућности.

“Морам признати да су ми привлачни изазови који ме чекају у наредном периоду око уписа факултета али постоји и доза страха" кроз смијех је рекао Марко.

Његова школска пријатељица Маја Станић видно узбуђена, рекла је да је читав дан провела у припремама за матурску прославу.

“Од јутрос сам жељно ишчекивала да почнем са припремама за матурско вече. Очекујем да ћемо се лијепо провести и забавити и да ћемо провод наставити и послије прославе у хотелу Босна” рекла је Маја.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана