Мали клуб-велики успјеси: Нови дресови за КМФ Борачка

ГС
Мали клуб-велики успјеси: Нови дресови за КМФ Борачка

Прволигашу из Градишке стигла опрема из Mozzarta

Клуб малог фудбала Борачка основан је прије само три године на иницијативу младих спортиста из Градишке, а већ су остварили велике успјехе. Чим су почели да се такмиче, ушли су у топ пет Прве лиге Српске, а претходну сезону су завршили на трећој позицији. У наредној желе да освоје сам врх Прве и пласирају се у Премијер лигу БИХ. То би могло да им се оствари у новим дресовима које им је, као знак подршке, донирала компанија Mozzart.

-Ова донација нам много значи. Имали смо само једну гарнитуру дресова коју смо користили три године и већ је била дотрајала. Момци су се веома обрадовали јер можемо вишеструко да користимо ову опрему. Много хвала Mozzart-у на овом поклону, оправдаћемо њихово повјерење - каже Горан Главаш, спортски директор КМФ Борачка, Градишка.

Њихов тим чини 26 чланова сениорске селекције, а недавно су покренули и Школу фудбала. У кратком року успјели су да окупе 38 полазника узраста до 16 година, међу којима су и три дјевојчице.

Клуб има скромне финансије, мању подршку им пружа Град Градишка, а све остале потребе финансирају чланови и пријатељи клуба. Самим тим, донација у Mozzart-овој акцији „Нови дресови за нове шампионе“ им још више значи, па поручују да ће у њима играти и пријатељске и првенствене утакмице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана