Љубитељи скијања отворили зимску сезону на Јахорини

ГС
Foto: Кликс

ЈАХОРИНА- Овогодишња сезона скијања на Јахорини данас је званично отворена, што су искористили љубитељи ове зимске активности свих генерација.

Први скијаши већ су синоћ пристигли на олимпијску љепотицу како би се од раних јутарњих  часова почели спуштати низ ски стазу Пољице, уређену умјетним снијегом, преноси портал Кликс. Међу њима је био велики број најмлађих скијаша, али и оних старијих који су спремни дочекали нову зимску сезону.

Скијаши су скијали у новим условима због пандемије вируса,  што између осталог, подразумијева држање дистанце од најмање два метра.

Скијашима је од данас на Јахорини на располагању ски лифт Пољице, као и шестосјед Пољице који је у погону за панорамску вожњу до Олимпијског бара који ове зиме љубитељима планине своја врата отвара у проширеном капацитету.

Радно вријеме ски центра је од девет до 16 часова за дневно и од 18 до 21 час за ноћно скијање. Попуст од 70 одсто омогућен је приликом куповине дневних и дневно-ноћних карата које се купе и искористе исти дан, а куповина карата је могућа на продајном мјесту Пољице.

Олимпијски центар "Јахорина" ради у складу с епидемиолошким мјерама кризних штабова како би био на услузи љубитељима скијања.

У складу с тим на Јахорини су обезбијеђени пунктови за дезинфекцију, лабораториј за тестирање на вирус корона, помоћ медицинског особља на скијалиштима, уређаји за дезинфекцију гондола...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана