Љето на АТВ-у уз атрактивне ТВ садржаје

Г.С.
Љето на АТВ-у уз атрактивне ТВ садржаје

Након изузетно успјешног почетка приказивања свјетски популарног ријалити програма „Трка око свијета", АТВ наставља с креирањем јединствене и атрактивне програмске шеме, прилагођене свим узрастима и генерацијама које већ годинама своје повјерење поклањају АТВ-у.

Један од посебно препознатљивих новитета у љетној програмској шеми АТВ-а – ријалити формат „Планета плеса" већ сезонама широм свијета обара све рекорде гледаности, али руши и сва очекивања публике. Овај шоу програм свјетског гласа, у жирију, осим идејног творца и продуцента Џенифер Лопез, угостиће и пјевача и текстописца Ne-Joaа и професионалног балетског плесача и кореографа Дерека Хафа. Бројне плесаче, укључујући и соло играче, те веће плесне групе које се такмиче за престижну награду од милион долара, по први пут на овим просторима, можете гледати уторком од 20 часова и 10 минута, док већ сриједом и четврком од 20 часова можете пратити и нове парове, дестинације и још теже задатке на путу до награде од милион долара у новој сезони спектакла „Трка око свијета".

Од тога како изгледа рад на телевизији, шта се то догађаја унутар редакција и какви се све живописни ликови крију иза 'телевизијске магије', па све до тога како је изгледао узбудљив живот једне од најзначајнијих жена 18. вијека, можете сазнати у новим серијама: „Телевизијска посла" (радним даном од 22 часа) и „Катарина Велика" (викендом од 20 часова). Заплете, кулминације и расплете већ добро познатих догодовштина у серијама домаће продукције о којима се итекако прича: „Игра судбине" и „Тате" и даље можете пратити у програму АТВ-а – радним даном од 21 час, односно радним даном и викендом од 18 часова.

АТВ ће наставити и даље објективно информисати јавност о свим најважнијим и најактуелнијим дешавањима, строго поштујући услове рада и препоруке о извјештавању током пандемије вируса корона, а информативни програм уз друге редакције, наставиће правдати повјерење гледалаца путем ТВ програма, А радија на 94,4 ФМ и портала www.atvbl.com.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана