Kовачевић: Постоје индиције ко би могао стајати иза напада

N1
Kовачевић: Постоје индиције ко би могао стајати иза напада

Бањалука - Новинар БН телевизије Владимир Ковачевић изјавио је да ''постоје индиције ко би могао стајати иза напада на њега'', али није професионално да о томе говори док истрага траје.

Овај напад је квалификован као покушај убиства, а бањалучка полиција ухапсила је једног од нападача Марка Чолића.

Ковачевић је за телевизију “Н1” рекао да се осјећа добро, да има вртоглавице изразивши наду да неће осјећати трајне посљедице.

''Још увијек имам спорадичне вртоглавице, а доктори кажу да је то нормално. Много је боље него претходне седмице, одмарам и опорављам се, надам се да неће бити трајних посљедица'', рекао је Ковачевић за поменуту телевизију и додао:

''Сви ми негдје у подсвијести имамо да радимо ризичан посао. Вјерујем да нисам једини који размишља о томе, али да је то нормално, није нормално''.

 Према његовим ријечима, истрагу ће сматрати завршеном тек када буду познати налогодавци.

“Ја имам неких индиција о којима не би било професионално да говорим јер истрага још увијек траје и званично мотив није познат. Рекао сам да нећу сматрати да је истрага завршена док се не сазна ко су налогодавци. Оно што сасвим одговорно и јасно тврдим, не може постојати личан мотив, јер човјека који ме напао не познајем и први пут сам чуо за њега кад је ухапшен”', нагласио је Ковачевић.

Подсјећамо, два непозната младића крајем аугуста су у бањалучком насељу Обилићево претукли новинара БН ТВ Владимира Ковачевића. Након напада, ухапшен је Марко Чолић. Њему је, у међувремену, одређен једномјесечни притвор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана