Компаније из БиХ посјетиће у априлу сајам слаткиша у Келну

Срна
Компаније из БиХ посјетиће у априлу сајам слаткиша у Келну

САРАЈЕВО - Спољнотрговинска комора БиХ организоваће за 10 компанија из земље посјету Међународном сајму слаткиша и грицкалица "ИСМ 2023" у Келну који се одржава од 23. до 25. априла.

Из Коморе су навели да право учешћа имају компаније са искуством у извозним пословима из области производње чоколаде и њених производа, слаткиша, кекса, Тренд грицкалица, природних слаткиша, грицкалица за доручак, сладоледа, замрзнутих посластица, пасте. На сајму могу учествовати и фирме које су стратешки опредијељене за извоз на тржиште ЕУ и имају адекватан квалитет производа.

Главни циљ посјете ИСМ-у је успостављање контаката с потенцијалним партнерима и унапређење извозних послова.

Из Коморе су навели да ће израдити каталог с профилима одабраних компанија који ће бити на енглеском језику и у електронској форми, као и да ће се користити приликом посјете сајму.

Ова манифестација у Келну је најважнији сајам слаткиша и грицкалица на којем ће се ове године представити више од 1.800 излагача/компанија из 76 различитих земаља. Сваке године на ИСМ-у окупљају се представници бранше из цијелога свијета како би представили производе и разговарали о најновијим трендовима, производима и перспективама.

Све заинтересоване компаније, за посјету овом сајму, могу да се пријаве до уторка, 28. марта. Више информација о сајму, условима посјете и начину пријаве налази се на веб страници Спољнотрговинске коморе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана