Компанија „m:tel“: „Рачун на мeјл“ штеди вријеме и чува животну средину

ГС
Компанија „m:tel“: „Рачун на мeјл“ штеди вријеме и чува животну средину

БАЊАЛУКА - На Међународни дан планете Земље који се обиљежава данас, 22. априла, компанија „m:tel“ подсјећа на своју услугu „Рачун на мeјл“, јер електронски рачуни штеде вријеме, доприносе заштити животне средине и увијек је право вријеме за њихово коришћење.

- Осим тога, на поклон ћете добити и промо код за 3 GB мобилног интернета за „претплата“ или „комбинуј“ бројеве. Мобилни интернет можете искористити у року од 30 дана од тренутка активације кода – истакли су у овој компанији.

Напомињу да је ову услугу једноставно активирати, будући да се то може учинити путем портала „Мој m:tel“ или путем истоимене апликације на паметном телефону.

- Уколико још немате, послужите се порталом „Мој m:tel“ који ће вам омогућити, између осталог, брзи увид у ваше „m:tel“ услуге, понудити нове и дати стање вашег рачуна. Како бисте користили овај портал, бесплатно преузмите апликацију на Google Play Store-u, App Store-у или Huawei AppGallery, а можете да је користите и путем одласка на адресу moj.mtel.ba – нагласили су у компанији „m:tel“.

Додају да, након што сте се пријавили и креирали налог за персонализовани портал „Мој m:tel“ треба да кликнете на линк рачуни.

- Активирајте опцију електронског рачуна и примајте их путем мејла. Ова опција доступна је и на паметном телефону, гдје ћете након опције рачуни, отворити линк услуга мој рачун, помоћу које активирате опцију да рачуне примате путем мејла – кажу у „m:tel-у“.

Информације о начину активирања портала, услуге „Рачун на маил“ и свих осталих услуга компаније m:tel, пронађите на www.mtel.ba или позовите број 0800 50 000. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана