Комерцијална банка поводом Дана државности Србије наградила ђаке, ауторе најбољих литерарних радова

Д.Б.
Комерцијална банка поводом Дана државности Србије наградила ђаке, ауторе најбољих литерарних радова

БАЊАЛУКА - Комерцијална банка а.д. Бањалука и ове је године, поводом обиљежавања Дана државности Републике Србије, уручила новчане награде за најбоље литерарне радове у виду улога на Цврчак штедњи и Виса гифт картици.

Награде су ученицима уручили предсједник Управе Комерцијалне банке а.д. Бањалука др Бошко Мекињић и генерални конзул Републике Србије Владимир Николић.

Свечано  обиљежавање Сретења - Дана државности Републике Србије, одржано је 13. фебруара 2020. године у Културном центру Бански двор уз присуство представника политичког и јавног живота Републике Српске и Србије, медија, представника најзначајнијих јавних установа, компанија и приватних предузећа.

Аутори три најбоља рада на тему „Да могу нешто да промијеним и унаприједим, ја бих…"  су Марија Михајловић из Рогатице којој је отишла прва награда у износу од хиљаду марака,   Ана Алексић из Дервенте, која је освојила другу награду у износу од 600 КМ и Страхиња Продановић из Бијељине, добитник треће награде у износу од 400 марака.

Генерални конзулат Републике Србије и генерални конзул Владимир Николић  захвалили су  Комерцијалној банци а.д. Бањалука која је и ове године подржале обиљежавање Дана државности Републике Србије у Бањалуци.

Комерцијална банка ће и у будућности учествовати у сличним пројектима који доприносе развоју и афирмацији младих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана