На кога из бањалучке регије СНСД рачуна у трци за НСРС

Ведрана Кулага Симић
На кога из бањалучке регије СНСД рачуна у трци за НСРС

БАЊАЛУКА - Носилац изборне листе СНСД-а у бањалучкој регији за Народну скупштину Републике Српске је директор Универзитетског клиничког центра Српске Владо Ђајић, а међу кандидатима су, између осталог, актуелни народни посланици, министри, представници власти на локалном нивоу те челници јавних установа и институција.

На листи су, сазнајемо, када је ријеч о кандидатима из Бањалуке актуелни посланик у НСРС Наташа Радуловић, одборник у Скупштини града Бањалука Боривој Обрадовић, директор Народног позоришта РС Дијана Грбић, директор центра "Заштити ме" у Бањалуци Зорица Кузмановић Василић, директор Дома здравља Бањалука Невена Тодоровић и Ања Љубојевић.

Ту су и министар здравља и социјалне заштите Српске Ален Шеранић, одборник у Скупштини града Бањалука Ненад Грбић, као и директор бањалучког Центра за социјални рад Ирена Јолџић и посланик у НСРС Срђан Мазалица. Повјерење су добили и однорник у Скупштини општине Радован Димитрић из Мркоњић Града, директор фабрике "Дермал" Раденко Бубић из Котор Вароша,министар пољопривреде, шумарства и водопривреде РС Борис Пашалић из Челинца те начелник општине Шипово Милан Ковач.

„Глас Српске“ ускоро ће објавити и имена кандидата СНСД-а у осталим изборним једиицама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана