Клокић одржао говор студентима ФПН-а

Данијела Бајић
Клокић одржао говор студентима ФПН-а

Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић обратио се у Народној скупштини Републике Српске студентима Факултета политичких наука Универзитета у Бањој Луци. Студенти су посјетили Парламент у оквиру програма Народне скупштине Републике Српске по називом „Дани отворених врата".

Том приликом, министар Клокић је рекао да се радује новом циклусу праксе студената Факултета политичких наука у Министарству за европске интеграције и међународну сарадњу. Нагласио је да ће министарство и даље бити посвећено школовању кадрова који ће у будућности преузети значајне одговорне позиције у друштву.

Министарство за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске и Факултет политичких наука имају потписан Споразум о сарадњи у циљу обезбјеђења различитих облика научне, наставне и стручне сарадње. Споразум обухвата креирање и провођење перманентне едукације и усавршавања стручних радника, као и омогућавање и провођење практичне наставе студената Факултета политичких наука у Министарству за европске интеграције и међународну сарадњу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана