Киша се враћа у БиХ

Агенције
Киша се враћа у БиХ

БАЊАЛУКА – Након неколико сунчаних дана, у БиХ се током сутрашњег дана очекују локални пљускови и грмљавина, а метеоролози слично вријеме најављују и за петак.

Међутим, како најављује Федерални хидрометеоролошки завод, киша ће се кратко задржати у БиХ, а у суботу ће се вријеме устабилити, само је понегдје локално могућа киша.

Сутра ће у Босни и Херцеговини већи дио дана бити сунчано вријеме уз умјерену облачност. У послијеподневним и вечерњим сатима сатима локални пљускови и грмљавина су могући у већем дијелу земље, осим на југу. Вјетар слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. Јутарња температура ваздуха већином између 10 и 15, на југу земље до 20, а највиша дневна температура ваздуха углавном између 25 и 30, на југу земље до 32 степена.

У петак ће у БиХ мало до умјерено облачно и сунчаније прије подне. У другој половини дана локални пљускови и грмљавина су могући широм земље, осим на југу. Вјетар слаб сјеверног и сјеверозападног смјера. Јутарња температура ваздуха већином између 11 и 16, на југу земље до 20, а највиша дневна температура ваздуха углавном између 25 и 29, на југу до 32 степена.

Првог дана викенда у БиХ умјерено облачно, у јутарњим сатима пролазно претежно облачно. Локално може пасти мало кише. На југу претежно сунчано вријеме. Вјетар слаб промијењивог смјера. Јутарња температура ваздуха већином између 11 и 16, на југу земље до 21, а највиша дневна температура ваздуха углавном између 25 и 30, на југу до 32 степена

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана