Какво нас вријеме очекује сутра у Српској?

Срна
Какво нас вријеме очекује сутра у Српској?

САРАЈЕВО - У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује претежно сунчано и топлије вријеме уз наоблачење које ће се од запада премјештати ка истоку и уз максималну температуру до 21 степен Целзијусов.

Ујутру ће на истоку бити претежно облачно, а у осталим предјелима ведро, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Вјетар ће бити слаб до промјенљив.

Минимална температура ваздуха од четири до девет, у вишим предјелима од један степен Целзијусов, док ће максимална температура ваздуха бити од 15 на истоку до 21 на сјеверозападу, а у вишим предјелима од девет степени Целзијусових.

Данас је у БиХ било претежно облачно вријеме, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница нула, Чемерно седам, Хан Пијесак 10, Гацко, Калиновик, Кнежево, Соколац и Иван седло 11, Мраковица 12, Дринић, Невесиње и Сарајево 13, Рудо, Требиње, Фоча, Сански Мост и Тузла 14, Бањалука, Добој, Мркоњић Град, Нови Град, Рибник, Сребреница, Шипово, Бихаћ, Бугојно, Дрвар, Ливно и Неум 15, Вишеград и Столац 16, Бијељина, Зворник, Приједор и Србац 17, те Мостар, Широки Бријег и Зеница 18 степени Целзијусова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана