Јахорина обара рекорде по посјећености и приходима

Срна
Јахорина обара рекорде по посјећености и приходима

Јахорина - На Јахорини је протеклог викенда поново оборен рекорд у броју посјета које су за 89 одсто веће у односу на исти период прошле године, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

Протеклог викенда ОЦ “Јахорина” оборио је и рекорде по оствареним приходима, који су достигли готово 7.000 КМ, односно већи су за 88 одсто у односу на исте датуме прошле године, што је уједно и највећа зарада коју је Центар остварио током једног љетњег викенда.

ОЦ “Јахорина” је уз подршку спонзора протеклог викенда за најмлађе посјетиоце организовао “потрагу за благом” у којој је више од 80 малих истраживача по падинама олимпијске љепотице тражило скривено “слатко благо”.

У саопштењу се додаје да се љетња сезона на Јахорини и даље наставља, те да се посјетиоцима уз промотивне пакете и тематске викенде пружа неограничен број могућности за забаву, одмор и уживање.

Понуда “Јахорине” овог љета прилагођена је породицама, али и свима који воле одмор да проводе активно уз адреналин и спорт. До краја љета посјетиоце очекују попусти од 20 одсто на све садржаје током школског викенда, који ће трајати од 31. августа до 2. септембра.

Посјетиоци Јахорине у суботу ће имати прилику да се такмиче у љетњем санкању на тјубинг стази дјечјег града Пољице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана