Источно Сарајево: Вучетић уручио заштитне маске и визире Дому здравља Соколац

Срна
Источно Сарајево: Вучетић уручио заштитне маске и визире Дому здравља Соколац

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Замјеник градоначелника Источног Сарајева Данко Вучетић уручио је Дому здравља “Др Љубомир Ћеранић” на Сокоцу 500 вишекратних заштитних маски са филтерима и 15 визира, које је обезбиједила Градска управа.

Вучетић је рекао да је Градска управа заштитну опрему обезбиједила у сарадњи са Електротехничким факултетом Универзитета у Источном Сарајеву, саопштено је из Градске управе Источно Сарајево.

“Град Источно Сарајево је до сада обезбиједио 15.000 маски, 9.000 са филтерима и 6.000 маски без филтера, те визире који су намијењени првенствено здравственим радницима. Визири су иновација Електротехничког факултета у Источном Сарајеву, који су тестирани по свим стандардима”, рекао је Вучетић.

Директор Дома здравља Соколац Адријана Станар захвалила је Граду Источно Сарајево за ову донацију и што су препознали проблем ове здравствене установе и тачно увидјели шта је најпотребније.

“Ово је вриједна донација, а добили смо је у моменту када нам је неопходна, тако да се не може мјерити њена вриједност”, истакла је Станар.

Вучетић је заштитне маске уручио и Јавној здравственој установи Психијатријска болница Соколац и Удружењу пензионера из ове општине. 
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана