Инспектор обавља додатне провјере у хотелу "Небојша"

ГС
Инспектор обавља додатне провјере у хотелу "Небојша"

БАЊАЛУКА - Поступајући општински инспектор наставља с ванредним поступком који је покренут приликом појаве симптома код прве групе ђака у хотелу "Небојша" на Јахорини како би биле извршене додатне провјере у вези с узроком обољевања ученика који бораве у овом хотелу.

Рекли су то "Независним новинама" у  Инспекторату Републике Српске.

Додали су да су правовремено обавијештени и упознати са свим релевантним чињеницама у вези са догађајем у хотелу "Небојша", на Јахорини, то јест појаве одређених симптома код групе ђака из Бањалуке који су на екскурзији.

Министарство просвјете и културе Републике Српске због сазнања о новим случајевима појаве стомачних тегоба код ђака који у склопу извођења школе у природи тренутно бораве у хотелу "Небојша" на Јахорини забранило је свим основним школама да организују екскурзије у поменутом објекту.

 Из ресорног министарства су саопштили да су инфoрмисaни дa је 12 oд 103 ученика Основне школе „Бранко Радичевић“ из Бањалуке, који од сриједе бораве у хотелу „Небојша“ болесно та су наложили руководству школе дa  одмах прекину извођење школе у природи и дa сe учeници врaтe у Бањулуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана