Илић уручио уџбенике за основце из општине Језеро

ГС
Илић уручио уџбенике за основце из општине Језеро

Предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић уручио је данас 40 комплета уџбеника за основце из општине Језеро начелнику те локалне заједнице Сњежани Ружичић.

- Град Бањалука, као највећи град у Српској, има обавезу да помаже локалне заједнице. Ово је диван пројекат, али је било и тешких ситуација, попут временских непогода, када смо дали допринос приликом снације штете - рекао је Илић Срни.

Илић је истакао да Скупштина града Бањалука има добру сарадњу са општином Језеро, али и са осталим локалним заједницама у Републици Српској.

Он је напоменуо да је у Језеру разговарао са Ружичићевом о реализацији заједничких пројеката који се односе на инфраструктуру, али и изградњу вртића.

Ружичићева је нагласила да је уручење комплета уџбеника веома лијеп гест и да је на састанку са Илићем отворено много тема које се односе на сарадњу Језера и Бањалуке.

- Сигурна сам да ћемо јачати сарадњу у различитим областима. Захвална сам за набавку књига ученицима чиме је ђацима олакшано школовање. Ово је сјајан гест Скупштине града Бањалука јер Језеро нема могућност да бесплатно донира уџбенике - рекла је Ружичићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана