Хуманитарни број 1412 до данас позвало 12.000 људи

ГС
Foto: РТРС

Хуманитарни број 1412, активиран у акцији Одбора за помоћ Србима на Косову и Метохији за довршетак и опремање Дневног центра "Подржи ме - 9.јануар" у Косовској Митровици, у овом мјесецу је позвало 12.000 људи, изјавио је данас Срни предсједник овог бањалучког Одбора Милорад Арлов.

Арлов је позвао све хумане људе да до 31. јануара позову број 1412 и са једном КМ помогну да се овај хумани пројекат у потпуности заврши.

- Задовољни смо што смо у вријеме пандемије успјели изградити објекат од 714 квадрата, у вриједности око 300.000 евра. Објекат је грађевински зарвшен, пуштени су вода, струја, гријање, уграђен видео-надзор, а ускоро и телефон и интернет - навео је Арлов.
Он је напоменуо да су привели крају изградњу овог центра на Косову и Метохији и да су почели са намијештањем, уређењем дворишта, а зависно од средстава и са уградњом лифта.

Арлов је захвалио спонзорима, посебно ученицима, наставницима и професорима основних и средњих школа Републике Српске, граду Иосточно Сарајево и његовом градоначелнику Љубиши Ћосићу за донацију за изградњу Центра од 5.000 КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана