Гранична полиција: Три полицијска службеника добила чин главног инспектора

Srna
Гранична полиција: Три полицијска службеника добила чин главног инспектора

САРАЈЕВО - Директор Граничне полиције БиХ Зоран Галић примио је данас у Главну канцеларију тројицу новоименованих и унапријеђених главних инспектора који ће од понедјељка, 1. јуна, у складу са Законом о полицијским службеницима, обављати нову дужност.

На основу одлуке о унапређењу, полицијски службеник Перо Миливојевић распоређен је на радно мјесто начелник Управе за операције, Наим Пидро распоређен је на радно мјесто начелник Канцеларије за стратешко планирање и европске интеграције и Сенад Лизде распоређен је на радно мјесто начелник Теренске канцеларије Исток, са сједиштем у Вишеграду, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

У саопштењу је наведено да је Галић изразио задовољство досадашњим ангажманом ових полицијских службеника и пожелио им срећу у даљем раду. "Гранична полиција БиХ сусреће се са бројним изазовима и неопходно је да имамо савјесне и професионалне полицијске службенике. Желим вам срећу у даљем раду и да ваш посао обављате као и до сада - професионално и у складу са законом", истакао је Галић.

Додјели ових чинова претходио је интерни оглас за попуњавање слободних радних мјеста полицијских службеника Граничне полиције БиХ путем унапређења.

Након окончане процедуре оцјењивања пријављених полицијских службеника у складу са одредбама Правилника о процедури за унапређење полицијских службеника у полицијским тијелима БиХ, Комисија за унапређење полицијских службеника Граничне полиције објавила је коначну листу кандидата номиноваих за унапређење у чин главни инспектор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана