Градоначелник Требиња Мирко Ћурић: Хвала Mozzart-у на помоћи током епидемије

ГС
Foto: Требиње се захвалило хуманим донаторима на помоћи

ТРЕБИЊЕ - Овој компанији уручена је плакета на манифестацији "Централна вјежба заштите и спасавања у Републици Српској - Штит 2021"

На Плакети заштите и спасавања коју је Mozzart добио од града Требиња, исписано је да је ова компанија показала изузетну хуманост и пружила материјалну, техничку и другу помоћ.

Требињци нису заборавили на велику подршку регионалног лидера у приређивању игара на срећу током епидемије, а поготово им је у срцу остала донација од 15.000 марака болници и Центру за социјални рад коју су представници Mozzartа заједно уручили са најбољом одбојкашицом Европе Тијаном Бошковић.

- Изузетно нам је било драго што су се у помоћ граду Требињу укључиле и приватне компаније, што су били одговорни. Велика финансијска средстава су прикупљена у тренуцима када нам је било итекако потребно. Велико хвала компанији Mozzart на солидарности коју су показали у периоду када нам је било веома тешко - каже градоначелник Требиња, Мирко Ћурић.

 Mozzart и Тијана Бошковић

Донације Mozzartа болници у Требињу

Јавна захвалница Mozzart-у је уручена на манифестацији "Централна вјежба заштите и спасавања у Републици Срспкој- Штит 2021", коју овај град традиционално организује поводом 1. марта, Свјетског дана цивилне заштите. 

Признања за несебичну помоћ у борби против корона вируса, између осталих, добили су и локални Дом здравља, болница, полицијска станица, цивилна заштита, ватрогасци и бројни други хумани појединци. 

Mozzart се тако нашао раме уз раме са свим онима који су пружили подршку становницима Требиња када им је било тешко.

- Велико нам задовољство што смо примили јавну захвалницу од града Требиње. Част нам је што су препознали наш труд и залагање с циљем да им помогнемо у превазилажењу тешких тренутака током епидемије. 

Ова плакета нам је додатни подстицај за даље, да наставимо да помажемо локалним заједницама кроз друштвено- одговорни рад наше компаније- каже руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа, Селма Салкановић.

Mozzart помогао и требињском Центру за социјални рад

Требиње није једина локална заједница којој је Mozzart помогао током прошле године у превазилажењу корона кризе. Помоћ су упутили бројним домовима здравља, болницама, клиничким центрима и центрима за социјални рад у градовима и општинама широм Босне и Херцеговине. 

Кроз новчане донације и пакете помоћи за борбу против короне укупно су донирали 165.000 марака. 

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана