Градоначелници из Српске честитали Рамазански бајрам

Срна
Foto: Анадолија

ПРИЈЕДОР - Градоначелници Бањалуке, Бијељине, Приједора, Требиња, Добоја, Зворника, Градишке упутили су честитке суграђанима исламске вјероисповијести поводом Рамазанског бајрама.

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић у честитки је навео да ови празнични дани сада, можда више него икада, подсјећају на благодет праштања и међусобне подршке, да би оснажени вјером заједнички побиједили све изазове постављене.

„Уз најискреније жеље да празник проведете у здрављу, миру и радости, окружени породицом и пријатељима, срдачно вас поздрављам", навео је Станивуковић.

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић пожелио је да ови празнични дани протекну у љубави и слози, те да онима који га славе да снаге да са свим грађанима Бијељине стварају бољу, срећнију и напреднију локалну заједницу.

Градоначелник Приједора Далибор Павловић пожелио је да празник проведу у здрављу и весељу у кругу породица, а да празничну радост подијеле са комшијама и пријатељима.

„Нека и овај празник, као и сви вјерски празници који се обиљежавају на подручју нашег града, покаже сву вриједност и љепоту живота у различитости обичаја и традиције", наводи се у честитки.

У честитки из Градске управе Требиње су упутили искрену честитку поводом обиљежавања Рамазанског бајрама, са жељом да га проведу у миру, здрављу и у кругу најближих.

Честитку, поред градоначелника Мирка Ћурића, потписују замјеник градоначелника Дражен Бошковић, предсједник Скупштине града Драгослав Бањак и замјеник предсједника Скупштине Ђорђе Миљановић.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић пожелио је да празник подстакне и оснажи осјећај доброте, одговорности и солидарности према свим људима.

Јеринић је поручио да вјерницима празнични дани након поста донесу радост, срећу, љубав и унутрашњи мир.

Градоначелник Зворника Зоран Стевановић пожелио је грађанима исламске вјероисповијести да празничне дане проведу са својим породицама у здрављу и благостању, те да овај празник ојача истинске вриједности породичног окупљања, међусобног поштовања и разумијевања међу људима.

Градоначелник Градишке Зоран Аџић и предсједник Скупштине града Миленко Павловић пожељели су грађанима исламске вјероисповијести да овај велики празник проведу у добром здрављу и породичној срећи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана