Домаћи произвођачи представили производе

СРНА
Домаћи произвођачи представили производе

ТРЕБИЊЕ - На Тргу слободе у Требињу данас су своје производе представили произвођачи из Републике Српске у оквиру кампање "Наше је боље" чији је циљ промоција домаћих производа.

Излагачи су на више од 10 штандова понудили своје производе, као што су прехрамбени, љековито биље, ручни радови од текстила, домаћа козметика, производи од смокве.

Директор подручне Привредне коморе Требиње Веселин Савић, рекао је да је циљ ове манифестације да се купци упознају са могућностима производње у овој регији и Републици Српској, да би се приликом куповине увијек опредијелили за домаћу производњу.

"Искористили смо прилику, као и сваке године, када је наш град пун туриста и домаћих посјетилаца да покажемо успјешне примјере предузетништва на овим просторима и представимо домаће производе. Нисмо хтјели да прескачемо ни протеклу ни ову годину, јер смо жељели да истакнемо важност куповања домаћих производа, како би ојачали нашу привреду, а домаћи произвођачи добили мјесто под сунцем", навео је Савић. /крај/мко/Фото

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана