Додик: Здравко Јосиповић оставио значајан траг у животу Српске

Срна
Додик: Здравко Јосиповић оставио значајан траг у животу Српске

БАЊАЛУКА - Српски члан Предсједништва Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици уваженог бањалучког љекара Здравка Јосиповића поводом његове смрти, истичући да је својим животом и професионалним ангажманом оставио значајан траг у јавном и друштвеном животу Републике Српске.

"Са жалошћу сам примио вијест о смрти вашег супруга и оца, уваженог доктора, цијењеног сарадника, истакнутог спортског радника, а надасве великог пријатеља Здравка Јосиповића", истакао је Додик у телеграму.

Додик је нагласио да ће Јосиповић остати упамћен као личност која је преданим радом, хуманошћу и посвећеношћу дао значајан допринос унапређењу здравства, те својим животом и професионалним ангажманом оставио значајан траг у јавном и друштвеном животу Републике Српске.

"Колико год овај теренутак био тужан, присјетимо се на час оног најљепшег што смо сви од Здравка добили, било као супруга, оца, пријатеља, сарадника или познаника", наводи се у телеграму.

Универзитетски клинички центар Републике Српске саопштио је да је данас преминуо уважени љекар Здравко Јосиповић, специјалиста анестезије и реанимације који је највећи дио свог радног вијека провео у овој здравственој установи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана