Додик: У Српској се слуша глас младих

Срна
Додик: У Српској се слуша глас младих

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да се у Српској слуша глас младих и да ће се у наредним периоду радити на реализацији пројекта изградње студентског дома у Бијељини.

Додик је у разговору са предсједником Уније студената Републике Српске Урошем Бјелицом и Стефаном Слијепчевићем, предсједником Студентског парламента у Источном Сарајеву, поновио да ће институције Српске наставити да активно раде на побољшању услова за студенте.

"Након великих улагања у изградњу студентских домова у Источном Сарајеву и Бањалуци, у наредном периоду радићемо на реализацији пројекта изградње студентског дома у Бијељини", истакао је Додик који је са Бјелицом и Стефановићем разговарао о свему што је до сада урађено.

Он је изразио жељу да студенти имају најбоље могуће условеи да су зато и у претходном периоду реализовали бројне мјере, омогућено је бесплатно школовање за студенте првог циклуса и прве године другог циклуса студија који редовно испуњавају своје обавезе, као и бесплатан смјештај у студентским домовима.

"О питањима у вези са студентима и младима разговарамо с младима и слушамо њихов глас и проблеме с којима се суочавају. Резултат тога је да данас имамо значајно побољшан студентски стандард", навео је Додик на "Инстаграму".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана