Додик: Изборни сабор странке у марту наредне године

Срна
Додик: Изборни сабор странке у марту наредне године

ГРАДИШКА - Предсједник СНСД-а Милорад Додик најавио је вечерас да би у марту наредне године требало да буде одржан Изборни сабор СНСД-а, који, као политичка странка, претендује највишим циљевима, а то је побједа на свим нивоима власти на наредним изборима.

"Раније смо Изборни сабор одржавали послије избора, а сада ће то бити шест мјесеци прије, а све у функцији припреме за најбољи могући резултат који је СНСД икада остварио", рекао је Додик у Градишци, гдје је присуствовао Изборној конференцији Градске опрганизације Младих социјалдемократа.

Он је истакао да је СНСД сада у фази унутарстраначких избора, а након тога креће у фазу дјеловања у јавности.

Додик је оцијенио да је Градска организација Младих социјалдемократа Градишка једна од најбољих у СНСД-у, те да вјерује да ће новоизабрани чланови руководства моћи са довољно енергије да понесу политичку борбу у предстојећем времену.

Честитајући новоизабраном предсједнику Младих социјалдемократа Градишка Бојану Добријевићу и осталим члановима руководства, Додик је истакао да је ова омладинска организација била носилац и креатор многих идеја и политичких побједа СНСД-а.

"За десетак дана биће одржана Градска изборна конференција. СНСД је у замаху у вези са унутарстраначким изборима, сређивању неких организација и тражењу оних који ће са довољно енергије моћи да понесу политичку борбу у наредном времену, а мислим да Бојан и ова екипа заиста уливају наду да ће тако и бити", рекао је Додик новинарима у Градишци.

Предсједник републичке организације Младих социјалдемократа Денис Шулић истакао је да му је увијек задовољство да буде у свом граду на Изборној конференцији Градске организације Младих социјалдемократа из које је поникао.

"Иза нас је осма изборна конференција и сав наш рад у претходном периоду је показао да су чланови организације Младих социјалдемократа били препознати у Градишци и да данас врше одговорне функције. Сигуран сам да ће и ново руководство организације наставити путем својих претходника", рекао је Шулић.

Предсједник Градског одбора СНСД Градишка Зоран Аџић истакао је да ће овај одбор и даље подржавати младе, као што је то био случај и раније, јер желе да што више младих укључе у креирање друштвеног амбијента.

"Желимо да млади креирају амбијент онакав какава њима одговара, да остају да живе у Градишци и Републици Српској. Свједоци смо да основне полуге управљања и одлучивања у Градској управи и јавним предузећима и установама, али и привреди у Градишци чине управо млади који су прошли кроз организацију Младих социјалдемократа", рекао је Аџић.

Новоизабрани предсједник Младих социјалдемократа Градишка Бојан Добријевић рекао је да му је част, али и обавеза бити нови предсједник ове организације која је најорганизаованија омладинска политичка организација у Градишци и Републици Српској.

"Трудићу се заједно са осталим члановима руководстав организације да наставимо тамо гдје су стали наши претходници, да помогнемо сваком човјеку у Градишци", нагласио је Добријевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана