Добој: Потписан уговор за реализацију пројекта "Вешерај"

Срна
Добој: Потписан уговор за реализацију пројекта "Вешерај"

ДОБОЈ - Дијана Дрљић из Добоја потписала је данас уговор са Омладинском банком за реализацију пројекта "Вешерај - прање и сушење веша", који се у износу од 2.000 КМ финансира средствима Градске управе Добоја и Фондације "Мозаик".

Дрљићева је рекла новинарима да ће јој у дјелатности циљне групе бити студенти, превасходно Саобраћајног факултета у Добоју, у чијој близини ће се вешерај и налазити, као и друга лица, а да ће се квалитетом услуга и нижим цијенама разликовати од конкуренције.

"Имамо идеју да један дан у седмици понудимо 50 одсто попуста на све услуге", изјавила је Дрљићева, додавши да је претходно анализирала тржиште.

Дрљићева је по занимању медицински техничар.

Замјеник градоначелника Добоја Владо Благојевић рекао је да су се на други јавни позив пријавила два апликанта, од којих се по квалитету истакао приједлог "Вешерај - прање и сушење веша" за микробизнис.

Директор програма Омладинске банке Жељко Пауковић рекао је да у оквиру Фондације "Мозаик" од јуче дјелује укупно 49 омладинских банака, да су током ове године подржана 434 пројекта у укупном износу од 980.000 КМ и 55 микробизниса.

Он је истакао да Фондација, осим финансијске, пружа и консултантску подршку и да, захваљујући томе, 90 одсто подржаних и регистрованих бизниса опстаје на тржишту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана