Добитник стана у наградној игри Елвис Џаферагић за “Глас Српске” Нови стан корак ка оснивању породице

Милијана Латиновић
Добитник стана у наградној игри Елвис Џаферагић за “Глас Српске” Нови стан корак ка оснивању породице

БАЊАЛУКА - Дјевојка Јелена и ја смо подстанари већ четири године и сигурно ћемо се преселити у Бањалуку, коначно имамо услове за оснивање породице. Пресрећан сам, телефон не престаје да звони, испричао је за "Глас Српске" добитник стана Елвис Џаферагић из Приједора.

Са великим узбуђењем овај тридесетчетворогодишњак каже да га је вијест о добитку затекла на путу ка Сарајеву, а муштулук за лијепе вијести дугује колегиници.

- Колегиница Белма Бејдић ме прва успјела добити на телефон и готово плачући ми саопштила да сам добио стан - испричао је Елвис, коме је стан у наградној игри “Десет рачуна изброји и стан освоји”, прва награда у животу. Додаје да су и он и дјевојка још у шоку и да не могу да вјерују да ће коначно имати свој кров над главом.

- Никада прије нисам имао навику да узимам фискалне рачуне, али ме је ова наградна игра “натјерала” на то. Послали смо око 90 коверата на моје и исто толико на Јеленино име - рекао је Елвис који је запослен у Групи за спречавање кријумчарења и прекршаја у Управи за индиректно опорезивање БиХ.

Испричао је да је дјевојка пратила извлачење уживо и да је неколико пута покушала да га добије на телефон али да је веза стално била заузета.

- Добио сам више од 200 порука, честитке стижу са свих страна, телефон и даље непрестано звони. Још нисам свјестан шта се дешава, цијелу ноћ нисам спавао - казао је овај Приједорчанин и додао да је вјерни читалац “Гласа Српске”. Елвис је испричао да му родитељи нису вјеровали када им је јавио да је добио стан, па су тражили снимак извлачења да се увјере.

С обзиром на то да је до викенда на службеном путу у Сарајеву, у суботу припрема славље у Приједору.

Елвису је срећу донијела првакиња драме Слађана Зрнић која је, од 1,84 милиона коверата извукла баш његову. Осим стана, у извлачењу које је одржано у недјељу увече, извучени су и срећни добитници вриједних робних ваучера.

Извлачењем ових награда завршена је највећа наградна игра у Републици Српској чији је приређивач била Влада РС у сарадњи са Унијом удружења послодаваца РС, Привредном комором Српске и Удружењем економиста РС SWOT.

У претходним извлачењима станове су добили Игор Дачевић из Бањалуке, Гордана Старчевић из Бањалуке и Бојан Милиновић из Трна.

Наградна игра “Десет рачуна изброји и стан освоји” организована је по угледу на сусједну Србију у циљу подизања свијести јавности о значају издавања фискалних рачуна и сузбијања сиве економије.

Неисправни рачуни

Прије него је извучена коверта са Елвисовим именом, Слађана Зрнић је из базена извукла коверту која је гласила на име Тамара Ћулум. С обзиром на то да су два рачуна у тој коверти била од 24. маја, а према правилима наградне игре могуће је било слати само рачуне од 1. јуна па надаље, комисија је морала дикфалификовати ту коверту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана