Дм са полица повлачи сумњив прехрамбени производ, купци ће добити поврат новца

ГС
Дм са полица повлачи сумњив прехрамбени производ, купци ће добити поврат новца

С циљем заштите потрошача, Дм из предострожности повлачи производ дмБио бадеми зачињени јапанским тамари умаком од соје, 50 г.

 Ријеч је о производу с бројем шарже "0722121202" с роком трајања 15.12.2023. и бројем шарже "0722112901" с роком трајања 01.12.2023.

Повлачење се не односи на друге производе из дмБио асортимана, као ни на друге рокове трајања овог производа. Број шарже и рок трајања истакнути су на паковању.

Разлог повлачења је, како су истакли, из страха да појединачна паковања садрже повећани удио горких бадема. Уносом горких бадема у организам се приликом пробаве испушта киселина која може изазвати појаве попут главобоље, мучнине и повраћања.

Такви симптоми појавили би се недуго након конзумације. У том случају, потребно је посавјетовати се са љекаром.

Из дм-а моле све купце који су већ купили производ с наведеним бројевима шарже и роковима трајања да исти престану користити те да, отворен или неотворен, врате у њима најближу дм продавницу, гдје ће добити поврат новца и без предочења рачуна.

"Квалитет производа и сигурност купаца за нас је од велике важности. Жалимо због овог догађаја и нашим купцима се извињавамо због насталих неугодности али и захваљујемо на разумијевању“ поручили су из дм-а, те додају да се у случају питања купци могу обратити одјелу Набаве компаније на контакт телефон 033 778 300.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана