Ђокић: Млади гарант развоја и будућности Српске

ГС
Ђокић: Млади гарант развоја и будућности Српске

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије (СП) Петар Ђокић честитао је данас свим младима 12. август – Међународни дан младих.

Он је истакао да су млади најважнији ресурс Републике Српске и БиХ на који смо поносни, те да младе морамо чувати и пажљиво водити бригу о њима.

- Млади људу су гарант развоја и будућности сваке државе. Српска има невјероватне генерације младих који ће ускоро преузети највећу одговорност за нашу државу и друштво. Ми искуснији желимо да им помогнемо у томе. Желимо да заједно развијамо нашу државу - поручио је Ђокић.

Он је још додао да га радује када види младе људе жељне знања и усавршавања, те да ће такви омладинци увијек имати његову подршку.

- Младост ће увијек да побиједи! У то име желим свим младим људима Републике Српске и БиХ, али и шире, да честитам њихов дан, уз позив свима њима да наставимо заједно да радимо на развоју наше државе и односа у њој - поричио је Ђокић.

Међународни дан младих обиљежава се од 12. августа 1999. године, када је Генерална скупштина Уједињених нација прихватила препоруку Свјетске конференције министара за младе, да се овај дан прогласи Међународним даном младих.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана