Дарко Кљајић освојио вриједну награду „Лутрије РС“ : „Пежо 208“ отишао у Козарску Дубицу

Јана Кезић
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА - Дарку Кљајићу (38) из Козарске Дубице представници „Лутрије Републике Српске“ данас су предали кључеве новог „пежоа 208“, који је огребао на срећки „седмица“.

Кљајић је разбио невјерицу која је владала међу његовим суграђанима о томе да се у играма на срећу не може освојити добитак. Одушевљење није могао да сакрије, а како је казао за „Глас Српске“ ову срећку је огребао баш у Козарској Дубици.  

- Све је било неплански. Киоск у којем сам купио срећку ми је успутна станица којом свакодневно пролазим. Када сам огребао имао сам шта и да видим, осјећај је био нестваран - казао је Кљајић.

Како је додао, није био свјестан шта се догодило.

- Био сам изненађен и све док ми ауто није уручен нисам био сигуран да је  мој - казао је Кљајић.

Он је кроз осмијех за „Глас“ испричао и једну анегдоту о томе како су одреаговали његови најближи.

- Када сам огребао и добио три иста знака, отишао сам до оца и рекао му да сам огребао три „пежоа“ и да морам у Бањалуку. Он се ухватио за главу, јер је помислио да сам разбио три аута. Ситуација је била веома смијешна - рекао је Кљајић, додајући да је вјеран играч лутрије, те је и другима поручио да окушају срећу јер, како каже, никада се не зна.

Кључеве новог „пежоа 208“ Кљајићу је уручио извршни директор маркетинга и комерцијале „Лутрије Републике Српске“ Данко Матић.

- Ова награда је трећа по реду ове врсте ове године. У трећој серији инстант срећке „седмица“ остало је да се додијели још три возила „пежо 208“ и једно возило „Volkswagen T-Cross“. Поред овога и даље организујемо инстант срећке које су познате у асортиману „Лутрије“ - рекао је Матић.

Како је истакао, инстант срећка симбол постала је веома популарна међу играчима, зато што је свака добитна. Матић је додао да ће до краја године огранизовати осам ванредних кола лота и четири ванредна кола бинга у сарадњи са државном лутријом Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана