Цвијановић и Брдар: Приоритет окончање вакцинације пензионера

Срна
Цвијановић и Брдар: Приоритет окончање вакцинације пензионера

БАЊАЛУКА - Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић и вршилац дужности предсједника Удружења пензионера Слободан Брдар разговарали су данас о процесу имунизације у Српској и констатовали да је приоритет успјешно окончање вакцинације пензионера и других угрожених група против вируса корона, а затим и свих осталих грађана.

Саговорници су изразили задовољство због константног раста стандарда пензионера, оствареног захваљујући повећању и редовном усклађивању пензија у Српској које је и почетком ове године реализовано упркос тешкоћама изазваним пандемијом, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

На састанку, којем је присуствовао и директор републичког Фонда за пензијско и инвалидско осигурање Младен Милић, оцијењено је да постоји одлична сарадња институција са Удружењем пензионера, као и посвећеност даљем побољшању положаја најстарије популације у Српској.

Цвијановићева и Брдар су у кабинету предсједника Српске у Бањалуци разговарали о положају најстарије популације у Српској, као и о мјерама које републичке институције спроводе с циљем борбе против вируса.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана